Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmemnek...

2009.11.08

Ha csillag lennék a magas égen, teneked ragyognék egész életemben, és ha téged szomorúnak látnálak, szerető szívemmel megvigasztalnálak.

 

Ha elolvasod majd sms-em, jussak majd eszedbe, s valdd be őszintén, mit érzel szívedbe. Ha úgy érzed, igazán tudsz szeretni, válasznak annyit írj: boldog szeretnék lenni! (remény)

 

Minden vágyam együtt lenni veled. Csókolni szád, nézni a szemed. Szeretni úgy, ahogy csak lehet. Érted tenném ezt, és csakis veled.

 

Távol vagy tőlem, de szívem ott van nálad, érzem, hogy szeretlek, vágyom utánad, vágyom, hogy mehessek, hogy veled lehessek, fogjam két kezed, és mondjam: szeretlek.

 

Szeretni egy szívet, egy érzéktelen szempárt, ki mellett a zaj helyett mindig csak csend várt. Mindig csak a csend ölel át, néma fagyos szív ver. Mondd meg nekem, van értelme őt szeretni szívvel?

 

Bár itt lennél most mellettem, foghatnám a kezed, és gyönyörködhetnék benned. Szeretném látni a mosolyod, mélyen beszívni az illatod. Ölelnélek csendesen, simogató kezem beszélne most helyettem. Szemedbe néznék, mélyes s tudnám, hogy menthetetlenül beléd szerettem.

 

Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni a te két szép szemedet, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat. Ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad.

 

Te és én… két ember távol egymástól, mégis oly közel. Nem számolom a lépteket, vajon mennyi lehet? Te és én… látjuk ugyanazokat a felhőket, a kék eget; tudom, s érzem, te is ebben a pillanatban erre gondolsz. Te és én élünk valahol e félteken s nézzük a messziséget. Nézd most az eget, mily kék és szép. Magányos éjjen lásd a sok csillagot… én most veled vagyok akkor is, ha nem látsz s nem érhet el a két karod.

 

Csillagok ragyognak az égen. S a tündérek hada száll, repül az égen. Hozzád is betérnek, mert viszik az üzenetem: álmodj szépeket kedvesem!

 

Valami véget ér, valami fáj. Megdobban a szívem, de hiába már. Nincs bennem boldogság, csak fájó gyötrelem, magányos a szívem, boldogtalan az életem.

 

Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, szerelmes szavakra, forró csókokra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon. Sötét éjjel, édes álmom hamar tovaszáll. Felébredek, és a szívem vadul kalapál. Kispárnámat szorongatva könnyes a szemem, szeretném, ha velem lennél, mindig csak velem.

 

 

Van, amit kinőttünk, van, ami lefeslett rólunk, de van, ami kinőhetetlen, és az ami elszakíthatatlan: a Barátságunk.

 

Mi az, hogy barát? Egy olyan lény, aki segít, ha bajban van. És megmutatja a sötét úton a fényt. Egy barát, aki veled sír, és nevet. Kinek a lelke a tieddel együtt született.

 

Azt akarom, hogy enyém légy. Mint Róbertgidáé Micimackó. De ne félj semmitől, mint malacka, mert én vigyázok rád, mint a bátor tigris.

 

Ha majd egyszer találkozol a boldogsággal, kérd meg, hogy engem is keressen fel, de azt is mondd meg neki, hogy nélküled, ne jöjjön el.

 

Ha szíved szól, figyelj rá jól. Elég egy pillanat, s a szemedből könny fakad. Ne keress kincset, mesék nincsenek, egy szív a szívednek 1000 kincsnél több lehet.

 

A szeretet, ami körül vesz, daloljon mindig a füledbe. Remélem, hogy szeretnek, ígérem, én hű leszek. Erős leszek, és nem feledlek. Nekem ennyire tellett. Ne haragudj érte kedves, ennek a versnek a lényege, hogy körülötted szeretet legyen.

 

Én nézlek, és közben arra gondolok, hogy Te és én, lehetnénk megint boldogok. Oda mennék hozzád, de nem merek… attól rettegek, hogy te azt mondod, már nem lehet.

 

Te vagy a szívem, mióta ismerlek, azóta érzem, mennyire szeretlek. Hogyne szeretnélek, te vagy az álmom, ki után örökké vágyom.

 

Változó az élet, mint a gondolat, nincs állandó benne, csak 1-1 pillanat. Légy az egyik percben boldog, a másikban még boldogabb.

 

Éjszaka, ha lehunyod szemed, ott leszek veled! Ajkaidra pici puszit adva kívánok szép életet neked.

 

Nem tudom elmondani, mit érzek, néha hiányzol, de még nem szeretlek, de azért remélem mellettem, maradsz, mert szívem felé jó úton haladsz.

 

Nézz fel az esti égre, ha a nehéz napnak vége. S rád mosolyog egy csillag, örül neked, hogy itt vagy.

 

Sose haragudj meg arra, ki durva szóval megsebez. Tudom, hogy fáj a sértés, valld be, a fontos mégsem ez. Hidd el nekem, senki sem rossz, hidd el, jók az emberek. Valakiért mindenki harcol, valakit, mindenki szeret.

 

Nehéz nevetni, mikor sírni kéne. Csillagokat hazudni a beborult égre. Hangos nótaszóval verni fel a házat. Mikor szívünk mélyén ott lapul a bánat.

 

Attól, hogy nem beszélsz rólam, még nem vagyok halott. Élek, és félek, hogy egyedül maradok. Látom, hogy kék az ég, és érzem a szelet. De már semmi sem olyan jó, mint akkor veled. Attól, hogy sírok, még nem vagyok gyenge. Élvezed, hogy kínzol, s ebbe halok bele. Szorít az idő, bár tudom, hogy elkéstem. Egy hónap van, s meghal bennem minden. S bárcsak én is meghalnék. Felvágott erekkel az ágyadon fekszem…

 

Eljött az éj, bújj be az ágyadba, álmodba juss el messzi tündérországba. Oda hol a meséknek nincsen határa. Változz angyallá ott s álmodnak szép lesz a varázsa. Puha párnád nyugtassa arcodat, kívánok neked mézédes álmokat.

 

Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr kovácsolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.

 

Szükségem van rád! A szívedre, hogy rád ragyogjon. A szavadra, hogy megnyugtasson. A csókodra, hogy tűzbe hozzon. A kezedre, hogy simogasson.

 

Jegyzed meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás.  Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni, ez az élet.

 

Az élet viharával szemben olyan legyél, mint a kismadár. Mert ha kivágják alóla a fát, akkor nem mélybe zuhan, hanem magasba száll!

 

Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindig szeretni, és remélni, így érdemes a Földön élni.

 

Szeretnélek szeretni, de te nem hagyod, a szíved ajtaját előttem zárva tartod. Remélem egyszer ez az ajtó, egyszer kinyílik, és a bánatom egyszer s mindenkorra elmúlik.

 

Utad, ha mosolyogva járod, kire vágysz, megtalálod. Meglátod, milyen szép az élet, csak ne add fel minden reményed.

 

Úgy tűnik, olykor csak egy perc csak az élet. S ha rád gondolok, egy újabb percig élek. Én hiszem azt, hogy az idő végtelen, de nélküled üres és értéktelen.

 

Szeretni szép, és nemes dolog. Csalódni fáj, te is tudod, de boldog csak akkor lehetsz, ha az lesz tied, ki tiszta szívedből igazán szeret.

 

Lennék én manó, ki téged elringat, csillogó szemedbe álomport szórogat. Nézem szép arcod, mikor mosolyogva álmodsz, simogatnám hajad, s őrizném álmod.

 

Félelemmel teli hajnalon előveszem albumom, nézegetem emlékeim, érzem, szívem már melegszik. Arcod onnan rám nevet, s már el is tűnt a félelmem.

 

Az élet egy angol keringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed csupán attól függ, kivel táncolod végig!

 

A barátság lehet néma, s hangos a szeretet, soha nem homályos. Aki szeret, őszinte és tiszta, a szememben látod: szívem előtted nyitva. Ha fájdalom éri kicsi szíved, átkarol, s vigyázza minden lépted. Ha sírni kell az ő válla a tied, minden édes titkod őrzi. Ha egy barát kell, s tiszta szeretet, tárd ki szíved, s nyújtsd felém a kezed. Bennem nem csalódsz, annyit mondhatok, a szeretet kincs, melyet a szív hordoz.

 

Szép álmokat, ezüstösen fénylő csillagokat. Aranyszínű angyalokat, kik elhozzák, a varázst s kinyitják a vágyaid kapuját.

 

Titkold el szíved szenvedését, ne halld a sors gúnyos nevetését. Sírni lehet, de nem érdemes, ha fáj is a szív, te csak nevess.

 

Amikor olvasod ezeket, a sorokat, nézd meg az égen a csillagokat. Ahány csillag ragyog rád az égből, annyi csókot küldök neked a messzeségből. 

 

Én nem tudom miért, de vágyom rád. Hallani szíved lágy ritmusát. S érezni, hogy újra akarod szorosan átölelni két karod. Kívánlak téged, kellesz nekem, nem tudom miért, csak akarj engem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2014.05.15

(Megbocsájtás, 2014.05.15 22:34)

Akit igazán szeretsz, az hiányzik. Megbocsájtod,
ha hibázik. Elnézed, ha olykor bánt, és hazudik
neked. Ha mindezt elviseled, igazán szereted.

2014.05.15

(Vallomás, 2014.05.15 22:33)

Sosem ismertem olyat, aki megtudta változtatni
a kedvemet egyetlen szavával.Sosem ismertem
olyat, aki nélkül nem tudok élni.Sosem ismertem
olyat, aki elalvás előtt is az eszembe volt és
reggel rá gondoltam először.Sosem ismertem
olyat, akiért mindent megtennék, akiért az
életemet is odaadnám.Sosem ismertem olyat,
akibe ennyire szerelmes tudtam volna lenni..amíg
Rád nem találtam."

2014.05.15

(ha lehetne , 2014.05.15 22:32)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kérném, hogy
minden nap arra ébredjek fel, hogy érzem a
nyakamon a leheleted, az arcomon az ajkaid
melegét, a bőrömön az ujjaid érintését…azt
szeretném, hogy érezzem a szívverésed az enyém
mellett, tudva, hogy mindezt csak melletted
élhetem át. <3

2014.05.15

(Köszönöm, 2014.05.15 22:30)

Köszönöm, hogy okot adtál arra, hogy
felfedezzem a szerelem igazi jelentését. Sosem
gondoltam volna, hogy egyszer ez az érzés uralja
majd az életem. Annyira örülök, hogy beléptél az
életembe. Sosem voltam még boldogabb. Örökre
te leszel az édesem. Szeretlek. <3

2013.05.15

(cukisàg, 2014.05.15 21:51)

Egy fiú 100 szál rózsát adott a
lánynak. 99 igazit és 1 műt,majd
így szólt : "Szeretni foglak
addig,míg az utolsó el nem
hervad!"

2013.05.15

(pàr beszéd, 2014.05.15 21:49)


Fiú: Szia
Cicám! Lány: Szia Szerelmem! Fiú: Hiányoztál ma
a suliban.Hol voltál? Lány: Bocsi, el kellett menjek
az orvoshoz. Fiú: Oh,miért? Lány: Nem semmi,
csak egy rutin ellenőrzés.. Fiú: Akkor oké. Lány:
Lemaradtam valamiről? Fiú: Nem, csak egy
keveset kellett jegyzetelni. Lány: Oké.Lenne egy
kérdésem.. Fiú: Mondd. Lány: Mennyire szeretsz?
Fiú: Tudod hogy Nagyon Szeretlek Cicám.De miért
kérded? Történt valami? Lány: Nem, nem történt
semmi.. Fiú: Jólvan. Lány: Menyire érdekellek?
Fiú : Meghalnék érted! Lány: Tényleg? Fiú: Igen
Cicám, de történt valami? Lány: Nem, jól vagyok..
Fiú: Jó, remélem is. Lány: Tényleg meghalnál
értem? Fiú: Megölném magam akar mikor érted.
Lány:Tényleg? Fiú: Igen.De mond Cicám történt
valami? Lány: Jól vagyok! El kell mennem,találkoz
zunk holnap. Fiú: Oké találkozzunk holnap,
Szeretlek. Lány: Szeretlek! Másnap az iskolában:
Fiú: Láttad ma a barátnőmet? Egy haver: Nem.
Fiú: Ohh.. Haver: De a tegnap itt volt. Fiú: Tudom.
Haver: De tudod,hogy milyenek a lányok.. Fiú:
Igen.De most megyek órára. Haver: Találkozzunk
később. Aznap este: Szól a telefon: Lány: Igen?!
Fiú: Szia!Miért nem voltál ma suliban Cicám?
Lány: Helló!Egy picit rosszul éreztem magam. Fiú:
De most már jobban vagy? Lány: Kell menjek,
anyu akar beszélni telefonon. Fiú: Várok! Lány:
Inkább ne, sokat fog beszélni..Felhí vlak én. Fiú:
Oké.Szeretlek! Lány: Én azt hiszem, hogy szakítani
kellene.. Fiú: Tessék?Miért? Lány: Szeretlek!!
Lecsapja a telefont a lány.. A lány nem megy
iskolába 3 hétig. Fiú: Szia.Mit csinálsz? Haver:
Semmit.Már beszéltél a volt barátnőddel? Fiú:
Nem.. Haver: Szóval nem tudtad meg? Fiú: Mit
tudjak meg? Haver: Azt hiszem neki kellene
elmondja mi történt. Fiú: Haver, mi történt? Haver:
Hívd fel ezt a számot:........ .. A fiú felhívja a
számot órák után: Valaki: Jó napot, kórház. Fiú:
Tessék?A barátnőmet keresem! A fiú leadja a lány
adatait.. Valaki: Igen, a mi páciensünk. Fiú: Dehát,
miért?Mi történt? Valaki: Az ő szobája a 417. Fiú:
Mi történt? Valaki: Inkább fáradjon be ide, kényes
ügyről van szó. Fiú: Várjon! Ne! A fiú elmegy a
kórházba 417 szoba.A lány ott fekszik. Fiú: Jól
vagy? Lány: ..... Fiú: Cicám, kérlek mondj valamit!
Lány: Én.. Fiú: Mi? Lány: Rákos vagyok, csak a
gépek tartanak életben,de ma este azokat is
lekapcsolják rólam. Fiú: Miért?Miért nem
mondtad? Lány: Nem akartam, hogy szenvedj..
Fiú: De..Én Szeretlek...A fiú szemébe könnyek
futnak. Lány: Én is Szeretlek, ne légy szomorú,
mindig melletted leszek! Orvos:A látogatásnak
vége! A fiú haza megy, a lányt aznap este
lekapcsolják a gépekről és meghal. Másnap: A fiút
megtalálják egy pisztollyal a kezében és egy
levéllel. A levél tartalma: "Egy golyó vitt el a
Földről örökre, mert megígértem, hogy meghalok
érte!''!!

2015.05.15

(fontos vagy nekem. <3 :), 2014.05.15 21:45)

Iszonyatosan fontos vagy nekem.Napról napra
jövök rá, milyen nehezen bírom ki nélküled.Legalá
bb hogy beszéljünk.Legalább ennyi kell. Minden
nap azt hiszem, nem szerethetlek ennél jobban..de
jön egy következő találkozás, amikor olyat
csinálsz vagy mondasz amitől megdobban a
szívem.. És NEM.. a közeljövőben nem akarlak
elveszíteni..Te vagy nekem a legfontosabb. Kicsit
erősen hangzik, de túl sem élném, ha vége lenne..
biztosan nem. Annyira természetesnek tűnik, hogy
velem vagy. Mint ha így lenne megírva. - és
annyira üresnek tűnik minden, ha nem vagy
mellettem. De már azzal is könnyebb felkelni, hogy
Te vagy minden nap az első gondolatom. El sem
hiszem mennyire Szeretlek. <3

2014.05.15

(szeretlek, 2014.05.15 21:41)

Nem számit mennyi az akadály ,akkor is
küzdök érted mert te vagy az a làny hogy
meglàtlak es futok az ajkadért köszönöm
hogy ittvagy nekem bajban /joban tiszta
szivemböl szeretlek.. <3

Re: 2014.05.15

(Klaus, 2014.05.15 21:43)

ez nagyon szép :)

Boldogság!

(Ispán Orsolya, 2014.02.28 16:49)

Szép versek nagyon tetszenek..!!!

szeretlek

(vidák nályra, 2014.05.13 12:22)

Sz
Sze
Szer
Szere
Szeret
Szeretl
Szeretle
Szeretlek

van két hajó

(vidák nályra, 2014.05.13 12:21)

Van kétt hajó a tenger közepén az egyik el úszik a másik ott marad
de a mi szerelmünk őrőkre megmarad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! — szeretettnek érzi magát.

úgy tűnik......

(vidák nályra, 2014.05.13 12:17)

Úgy tűnik, olykor csak egy perc csak az élet. S ha rád gondolok, egy újabb percig élek. Én hiszem azt, hogy az idő végtelen, de nélküled üres és értéktelen.

szerelem

(vidák nályra, 2014.05.13 12:20)

Már esik a hó rég elmúlt a nyár már
Már másé a szívem miért vártál ennyit énrám
Most már minden hiába mert én voltam a gyáva
Nem látlak többé téged boldogtalan vagyok
Már nem bírok így élni bele fogok halni
Mert szerte foszlott minden szép remény
Most már minden hiába mert én voltam a gyáva
Nem látlak többé téged boldogtalan vagyok
Szeretünk de nekünk tudod így lesz jó
Ami volt ami volt csak egy álom volt

szerelmem

(Buri Nikolett, 2014.05.01 14:31)

Szeretni azt aki mást szeret nehèz dolog de ö èrte el fogadod

Mariann

(Bakó, 2014.04.06 13:19)

A szerelem igazàn nagyon jó dolog . valaki Könnyedèn valaki meg nehezen szerzi MEG AZT Akkit SZERET Èn MeG A BARàtoM SZen VeDTUNK SoKAt DE meg Èrte

szerelmem

(tamara, 2014.02.27 11:54)

szeretni téged oly nehéz de szeretlek enyi az egész

Én nem tudom...

(vidák nályra, 2014.02.26 00:09)

Én nem tudom miért, de vágyom rád. Hallani szíved lágy ritmusát. S érezni, hogy újra akarod szorosan átölelni két karod. Kívánlak téged, kellesz nekem, nem tudom miért, csak akarj engem.

nagy

(marton, 2013.12.16 15:00)

egy szerel mes pár mindig egyut jár,

tarpa

(aniko, 2013.12.15 16:12)

jo mide idézet :*


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »