Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmemnek...

2009.11.08

Ha csillag lennék a magas égen, teneked ragyognék egész életemben, és ha téged szomorúnak látnálak, szerető szívemmel megvigasztalnálak.

 

Ha elolvasod majd sms-em, jussak majd eszedbe, s valdd be őszintén, mit érzel szívedbe. Ha úgy érzed, igazán tudsz szeretni, válasznak annyit írj: boldog szeretnék lenni! (remény)

 

Minden vágyam együtt lenni veled. Csókolni szád, nézni a szemed. Szeretni úgy, ahogy csak lehet. Érted tenném ezt, és csakis veled.

 

Távol vagy tőlem, de szívem ott van nálad, érzem, hogy szeretlek, vágyom utánad, vágyom, hogy mehessek, hogy veled lehessek, fogjam két kezed, és mondjam: szeretlek.

 

Szeretni egy szívet, egy érzéktelen szempárt, ki mellett a zaj helyett mindig csak csend várt. Mindig csak a csend ölel át, néma fagyos szív ver. Mondd meg nekem, van értelme őt szeretni szívvel?

 

Bár itt lennél most mellettem, foghatnám a kezed, és gyönyörködhetnék benned. Szeretném látni a mosolyod, mélyen beszívni az illatod. Ölelnélek csendesen, simogató kezem beszélne most helyettem. Szemedbe néznék, mélyes s tudnám, hogy menthetetlenül beléd szerettem.

 

Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni a te két szép szemedet, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat. Ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad.

 

Te és én… két ember távol egymástól, mégis oly közel. Nem számolom a lépteket, vajon mennyi lehet? Te és én… látjuk ugyanazokat a felhőket, a kék eget; tudom, s érzem, te is ebben a pillanatban erre gondolsz. Te és én élünk valahol e félteken s nézzük a messziséget. Nézd most az eget, mily kék és szép. Magányos éjjen lásd a sok csillagot… én most veled vagyok akkor is, ha nem látsz s nem érhet el a két karod.

 

Csillagok ragyognak az égen. S a tündérek hada száll, repül az égen. Hozzád is betérnek, mert viszik az üzenetem: álmodj szépeket kedvesem!

 

Valami véget ér, valami fáj. Megdobban a szívem, de hiába már. Nincs bennem boldogság, csak fájó gyötrelem, magányos a szívem, boldogtalan az életem.

 

Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, szerelmes szavakra, forró csókokra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon. Sötét éjjel, édes álmom hamar tovaszáll. Felébredek, és a szívem vadul kalapál. Kispárnámat szorongatva könnyes a szemem, szeretném, ha velem lennél, mindig csak velem.

 

 

Van, amit kinőttünk, van, ami lefeslett rólunk, de van, ami kinőhetetlen, és az ami elszakíthatatlan: a Barátságunk.

 

Mi az, hogy barát? Egy olyan lény, aki segít, ha bajban van. És megmutatja a sötét úton a fényt. Egy barát, aki veled sír, és nevet. Kinek a lelke a tieddel együtt született.

 

Azt akarom, hogy enyém légy. Mint Róbertgidáé Micimackó. De ne félj semmitől, mint malacka, mert én vigyázok rád, mint a bátor tigris.

 

Ha majd egyszer találkozol a boldogsággal, kérd meg, hogy engem is keressen fel, de azt is mondd meg neki, hogy nélküled, ne jöjjön el.

 

Ha szíved szól, figyelj rá jól. Elég egy pillanat, s a szemedből könny fakad. Ne keress kincset, mesék nincsenek, egy szív a szívednek 1000 kincsnél több lehet.

 

A szeretet, ami körül vesz, daloljon mindig a füledbe. Remélem, hogy szeretnek, ígérem, én hű leszek. Erős leszek, és nem feledlek. Nekem ennyire tellett. Ne haragudj érte kedves, ennek a versnek a lényege, hogy körülötted szeretet legyen.

 

Én nézlek, és közben arra gondolok, hogy Te és én, lehetnénk megint boldogok. Oda mennék hozzád, de nem merek… attól rettegek, hogy te azt mondod, már nem lehet.

 

Te vagy a szívem, mióta ismerlek, azóta érzem, mennyire szeretlek. Hogyne szeretnélek, te vagy az álmom, ki után örökké vágyom.

 

Változó az élet, mint a gondolat, nincs állandó benne, csak 1-1 pillanat. Légy az egyik percben boldog, a másikban még boldogabb.

 

Éjszaka, ha lehunyod szemed, ott leszek veled! Ajkaidra pici puszit adva kívánok szép életet neked.

 

Nem tudom elmondani, mit érzek, néha hiányzol, de még nem szeretlek, de azért remélem mellettem, maradsz, mert szívem felé jó úton haladsz.

 

Nézz fel az esti égre, ha a nehéz napnak vége. S rád mosolyog egy csillag, örül neked, hogy itt vagy.

 

Sose haragudj meg arra, ki durva szóval megsebez. Tudom, hogy fáj a sértés, valld be, a fontos mégsem ez. Hidd el nekem, senki sem rossz, hidd el, jók az emberek. Valakiért mindenki harcol, valakit, mindenki szeret.

 

Nehéz nevetni, mikor sírni kéne. Csillagokat hazudni a beborult égre. Hangos nótaszóval verni fel a házat. Mikor szívünk mélyén ott lapul a bánat.

 

Attól, hogy nem beszélsz rólam, még nem vagyok halott. Élek, és félek, hogy egyedül maradok. Látom, hogy kék az ég, és érzem a szelet. De már semmi sem olyan jó, mint akkor veled. Attól, hogy sírok, még nem vagyok gyenge. Élvezed, hogy kínzol, s ebbe halok bele. Szorít az idő, bár tudom, hogy elkéstem. Egy hónap van, s meghal bennem minden. S bárcsak én is meghalnék. Felvágott erekkel az ágyadon fekszem…

 

Eljött az éj, bújj be az ágyadba, álmodba juss el messzi tündérországba. Oda hol a meséknek nincsen határa. Változz angyallá ott s álmodnak szép lesz a varázsa. Puha párnád nyugtassa arcodat, kívánok neked mézédes álmokat.

 

Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr kovácsolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.

 

Szükségem van rád! A szívedre, hogy rád ragyogjon. A szavadra, hogy megnyugtasson. A csókodra, hogy tűzbe hozzon. A kezedre, hogy simogasson.

 

Jegyzed meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás.  Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni, ez az élet.

 

Az élet viharával szemben olyan legyél, mint a kismadár. Mert ha kivágják alóla a fát, akkor nem mélybe zuhan, hanem magasba száll!

 

Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindig szeretni, és remélni, így érdemes a Földön élni.

 

Szeretnélek szeretni, de te nem hagyod, a szíved ajtaját előttem zárva tartod. Remélem egyszer ez az ajtó, egyszer kinyílik, és a bánatom egyszer s mindenkorra elmúlik.

 

Utad, ha mosolyogva járod, kire vágysz, megtalálod. Meglátod, milyen szép az élet, csak ne add fel minden reményed.

 

Úgy tűnik, olykor csak egy perc csak az élet. S ha rád gondolok, egy újabb percig élek. Én hiszem azt, hogy az idő végtelen, de nélküled üres és értéktelen.

 

Szeretni szép, és nemes dolog. Csalódni fáj, te is tudod, de boldog csak akkor lehetsz, ha az lesz tied, ki tiszta szívedből igazán szeret.

 

Lennék én manó, ki téged elringat, csillogó szemedbe álomport szórogat. Nézem szép arcod, mikor mosolyogva álmodsz, simogatnám hajad, s őrizném álmod.

 

Félelemmel teli hajnalon előveszem albumom, nézegetem emlékeim, érzem, szívem már melegszik. Arcod onnan rám nevet, s már el is tűnt a félelmem.

 

Az élet egy angol keringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed csupán attól függ, kivel táncolod végig!

 

A barátság lehet néma, s hangos a szeretet, soha nem homályos. Aki szeret, őszinte és tiszta, a szememben látod: szívem előtted nyitva. Ha fájdalom éri kicsi szíved, átkarol, s vigyázza minden lépted. Ha sírni kell az ő válla a tied, minden édes titkod őrzi. Ha egy barát kell, s tiszta szeretet, tárd ki szíved, s nyújtsd felém a kezed. Bennem nem csalódsz, annyit mondhatok, a szeretet kincs, melyet a szív hordoz.

 

Szép álmokat, ezüstösen fénylő csillagokat. Aranyszínű angyalokat, kik elhozzák, a varázst s kinyitják a vágyaid kapuját.

 

Titkold el szíved szenvedését, ne halld a sors gúnyos nevetését. Sírni lehet, de nem érdemes, ha fáj is a szív, te csak nevess.

 

Amikor olvasod ezeket, a sorokat, nézd meg az égen a csillagokat. Ahány csillag ragyog rád az égből, annyi csókot küldök neked a messzeségből. 

 

Én nem tudom miért, de vágyom rád. Hallani szíved lágy ritmusát. S érezni, hogy újra akarod szorosan átölelni két karod. Kívánlak téged, kellesz nekem, nem tudom miért, csak akarj engem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csak Téged Szeretlek.!

($zisziih, 2012.07.03 23:04)

Én csak téged szeretlek soha senki mást, soha életbe.! Azt akarom hogy, maradj mindig meg nekem és soha ne engedd el a kezemet.! Ahogy, én szeretlek úgy nem szeret téged senki más.! Nagyon szeretlek életeem.!

Re: Csak Téged Szeretlek.!

(kkk, 2012.07.19 16:01)

Gyönyörű

Kiss Ibolya

(Lakatos Laszlo, 2012.07.11 21:22)

Folyamatosan eltöprengek, hogy van-e értelme.
Csak gondolkodok, mást nem teszek, de az a baj mindig oda jutok, hogy szeretlek.
Miért?
Bárcsak tudnám. . .
Eddig jobban akartalak szeretni, mint most.
Most nem akarom, nem csak azért, mert nem érdemled meg, hanem mert belepusztulok, hogy nem tudok másra nézni.
Hiába nézek rá akárkire, nem látok benne semmit, nem érzem, hogy meg kéne szereznem, hogy kell.
De ha Rád nézek KINCSEM, akkor meglátom azt mit egesz eletemben kerestem.
Annyira nem érdemellek meg, neked pedig annyira de annyira meg kéne, hogy vessel.
De közben meg eszméletlenül imádlak, megőrülök érted.
Még ha meg csalsz is megbocsájtom, mert olyan hülye vagyok, hogy nem tudok nélküled élni.
De ha tudnék se akarnék. . mert mindenhogy szeretlek, bármit teszel bármit mondassz, mindenképp oda vagyok érted.
Függök tőled. . .
Szeretlek kedvesem..
Komolyan mondom, olyan vagy nekem, mint másnak a drog, bár néha fáj, hogy függő lettem, hogy már a betegségem lettel de nem tudok mit tenni hisz szeretlek *-*
És ha nem jutok hozzád, ha nem láthatlak, nem érinthetlek meg, ha nem tudlak kielégíteni a vágyaidat teljesiteni, akkor belepusztulok, beleőrülök, hogy nem lehetsz az
enyém.
. . . Csak az enyém.
Ha most tényleg elveszítenelek, akkor bármi áron vissza akarnalak szerezni, mert TE az enyém vagy KINCSEm.
Nembaj, hogy mennyi hasonló van még belőled, de nekem csak TE kellessz Edes Szerelmesem!
Nem hagyom elfeledni ezt az időszakot, hiába kéne, hiába lenne jobb mindenkinek, nem hagyom, mert szeretlek. . . mert Te VAGY a mindenem, mert ha nevetséges
is az igazság mondatja velem. .
Inmaron Te lettel a Mindenem...

Re: Kiss Ibolya

(kkk, 2012.07.19 16:00)

Nagyon szép,gratula

Szerelmes idezeet

(Netii, 2012.07.13 12:18)

Az angyalok szallnak akarcsak a szivem hozzad,a csillagok ragyognak akarcsak a szemem mikor rad nezek!

Re: Szerelmes idezeet

(kkk, 2012.07.19 16:00)

nagyon szép

kkk

(kkk, 2012.07.19 16:00)

nagyon szépek, gratula!

az élet

(hahaha , 2012.07.09 22:08)

a zene az egyetlen dolog a földön ami össze hozza az egész világot

jguhghzfhgvzv

(szandyy, 2012.06.27 15:23)

pici fűben pici manó pici szádra piccike pucika

erinhobrazil@gmail.com

(Erinho Ganso, 2012.05.27 15:46)

Csak egy valami kell az életben,valaki aki szeret,és ha ez nincs meg remélni kell hogy meg lesz és ha ez sincs meg,akkor tenni kell valamit érte!

jucus08@citromail.hu

(Jucus, 2012.04.24 15:44)

Nagyon szép idézetek minden elismerésem

candy_1213@citromail.hu

(Aranka, 2012.02.11 13:31)

Egyszer ábrándoztam hogy még egyszer láthatlak
Mindig azt hittem hogy soha nem leszel enyém
De még egyszer itt talállak ahol régen láttalak
S enyém vagy örökre rád találtam...

Salgótarján

(Encii Sándor, 2012.01.28 18:26)

Vannak boldog könnyek, s fájó mosolyok.
Mindig is lesznek szerelmek, míg a Föld forog.
Az élet szép, de élni tudni kell,
Az élet harc és benne győzni kell!

csinibabba19970319@hotmail.com

(bari andrea, 2011.12.23 15:13)

szertni ne tanuj korán de ha szecc szers igazán mert az élet oly mostoha szertni meg tanit de feledni soha!!!

Re: csinibabba19970319@hotmail.com

(bari andrea, 2011.12.23 15:14)

nagyon tecik a verseid nagyon mélyre érintetek a verseid!!

frida19@citromail.hu

(lőrincz friderika, 2011.12.09 15:29)

levél..

(stifler, 2011.10.09 15:29)

nagyon szépek ezek a versek ! :)

2230 Gyömrő Mátyás király utrca 20

(Merci, 2011.09.19 16:55)

bayaimonika@freemail.hu

(Monyi, 2011.07.26 15:53)

Gyönyörűek ezek a versek, nagyon meghatottak legbellül:D

bian18@citromail.hu

(ßianka, 2011.07.10 19:54)

Szia.
Nagyon szépek ezek a versek, oylanok amik kelelnek és kifejezik érzésünket amiket éppen érzünk.
Grat..:)(Y)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »